Søkemotoroptimalisering forklares ofte i kompleks terminologi når det ganske enkelt er en måte å øke nettstedets sjanser til å rangere høyt ved å manipulere nettinnholdet ditt for å inkludere ordene som målgruppen din kan bruke til å finne nettstedet ditt. Denne artikkelen søker å forenkle forklaringene slik at søkemotoroptimalisering blir mindre skremmende.

Hvis du vil få best mulig, mest mulig spesifikt resultat ved hjelp av en søkemotor, bruker du anførselstegn. Hvis du for eksempel vil vite Andy Pettites statistikk i det siste året av karrieren, skriver du: «Andy Pettite» + «statistikk for siste år». Dette sikrer at motoren ikke trekker opp unødvendige resultater, som statistikken hans fra de andre årene av karrieren.

Fete viktige nøkkelord. Ikke overdriv det, men husk at søkemotorer gjennomsøker koden på nettstedet ditt og tar hensyn til ord du legger vekt på. Motorene vurderer deretter disse ordene i rangeringen din. Fete ord som er viktige, og du vil lede søkemotorene rett til ordene du vil at de skal se.

Prøv å få nettstedet ditt nevnt på Facebook, Twitter, YouTube, Google Plus og populære blogger. Sosiale medier kan være et flott søkemotoroptimaliseringsverktøy, da nettverk av mennesker kan gjøre et nettsted veldig populært, veldig raskt. Hver gang noen lenker til nettstedet ditt på et nettsted for sosiale medier, øker sjansene for at nettstedet ditt vises på den første siden med søkemotorresultater.

Behold innholdet som grunnlag. Jo mer innhold du har på nettstedet ditt, jo flere lesere vil du få. Ingen liker å klikke på et nettsted og bli bombardert med lenker og annonser. Hvis du holder ditt eget innhold foran og i midten, vil leserne føle seg mye mer komfortable på siden din og vil sannsynligvis fortsette å komme tilbake for mer.

Mange selskaper tilbyr søkemotoroptimaliseringstjenester, men for å finne den som passer for virksomheten din, må du gjøre noen undersøkelser. Kontakt selskapet og still dem spørsmål om deres erfaring, strategiene de bruker og risikoene som er involvert. Utfør deretter din egen forskning på virksomheten ved å sjekke med Better Business Bureau og se hvilken informasjon du kan finne om dem på nettet.

For å sikre at hver side på nettstedet ditt er indeksert av søkemotorer, må du ikke bruke Flash i nettstedets design. Flash tillater ikke at enkeltsider kobles til, noe som betyr at søkemotorer ikke kan gjennomsøke dem. En egen kobling for hver side gjør at alt innholdet ditt kan indekseres og finnes gjennom søkemotorer.

Hvis du vil øke søkemotortrafikken din gjennom tilbakelenker, kan du bruke sosiale medier. Nettsteder som Twitter, Tumblr og Facebook lar brukerne dele koblingene dine på sin egen side med et enkelt klikk på en knapp. Mange Twitter- og Facebook-sider har høye siderangeringer, og å bli koblet til fra dem kan øke siderangeringen til ditt eget nettsted betydelig.

Som presentert i de enkleste termene i begynnelsen av artikkelen, betyr søkemotoroptimalisering ganske enkelt å tiltrekke flere kunder til nettstedet ditt, noe som øker fortjenesten, og det er det hvert nettsted ønsker. Ved å absorbere informasjonen og konseptene som presenteres i denne artikkelen, kan du bruke dem til å lage et rammeverk for suksess for nettstedet ditt.

Nettstedet Ditt Kan Rangeres Høyere