Det viktigste for ethvert bedriftsnettsted er å få så mange mennesker til å besøke nettstedet ditt som mulig. Kanskje den mest effektive metoden for å forbedre nettstedstrafikken er en teknikk som kalles søkemotoroptimalisering, noe som forbedrer nettstedets synlighet på søkemotorer. Les videre for å finne ut hvordan du kan bruke dette til å øke de besøkende.

Å opprettholde en sunn tilstedeværelse på nettet betyr alltid å holde nettstedet eller forumene dine oppdatert med aktuelle saker. Selv om hovedsalgsargumentet ditt ikke er noen form for nyhetsvinkel, er det lurt å vise at du stadig oppgraderer nettstedet ditt og legger full oppmerksomhet i virksomheten og kundene dine.

Unngå å bruke AJAX til det mest kritiske innholdet. Søkemotorer «ser» bare hva som er i nettstedets kode. Hvis et AJAX-anrop henter noe fra serveren, vil det være helt usynlig for søkemotorer. Hvis du må bruke AJAX, er et alternativ å lage en no-frills, AJAX-fri versjon av nettstedet som søkemotorer kan indeksere.

Overvåk og analyser søkemotoroptimaliseringsinnsatsen regelmessig. Hvis du ikke gjør dette, vil du ikke ha noen måte å vite hvilke SEO-metoder som fungerer. Den beste måten å spore og evaluere SEO-arbeid på er å bli med på online ressurser som vil vise deg hvordan søkemotorer indekserer nettstedet ditt, kilden til nettstedets trafikk og nettstedets innkommende lenker.

Finn ut om nøkkelordene du bruker på nettstedet ditt, bidrar til Internett-søk. Du kan teste dette med hvilken som helst «betal per klikk» søkemotor. Skriv inn nøkkelordene dine og se hvor mange andre som søker etter disse begrepene. Lek deg med ordforrådet ditt, og se om du kan få et nøkkeluttrykk som inneholder ord som de fleste vil søke etter. Når du endrer nøkkelordene ved hjelp av denne metoden, vil flere personer finne området ved hjelp av en søkemotor.

Når du bestemmer deg for hvilke setninger du skal bruke på hele nettstedet ditt, kan du bruke denne raske Google-testen for å se om siden din har en sjanse til å være et «toppresultat». Søk i hvert av de potensielle nøkkeluttrykkene (i anførselstegn) enkeltvis. Velg nøkkeluttrykket som henter minst mulig resultat. På denne måten vil du ha mindre konkurranse i søkeresultatbassenget.

Hvis siden din gjennomgår en makeover for søkemotoroptimalisering, vil du sannsynligvis prøve å inkludere søkeordene dine oftere i teksten din. Du må imidlertid holde teksten naturlig og lesbar. Hvis inkluderingen av nøkkelord avbryter skrivestilen din, får den nettstedets tekst til å se uprofesjonell ut. Ta deg god tid og vær kreativ når du øker antall nøkkelord i innholdet på nettstedet.

Slipp løs kraften i nettadressen din, ved å inkludere søkeordene og uttrykkene på nettstedet ditt i dem. Dette øker tettheten av søkeord på nettsiden din og fremhever relevansen av hver komponent på nettstedet ditt. Kontroller at du ikke inneholder mer enn tre eller fire nøkkelsetninger i nettadressen. For eksempel, som bruker, hvor mye vil du stole på en URL som dette: www.domain.com/pets-dogs-cats-animals-furryfriends?

Et nettsted som bruker søkemotoroptimalisering er nesten alltid, mye mer vellykket, enn et som ikke gjør det. Som du kan se, er søkemotoroptimalisering ikke bare gratis, men relativt smertefri å implementere. Følg tipsene og triksene i denne artikkelen for å optimalisere nettstedet ditt og se de besøkende strømme inn.