Har du nylig bygget et nettsted, men kan ikke finne ut hvorfor du ikke har trafikk som strømmer inn? Du ser kanskje etter den ordspråklige «X» -faktoren for å trekke besøkende til nettstedet ditt. Men før du går slippe penger på nettet tilsvarende de magiske bønner, les disse SEO tips først.

Når du prøver å bruke SEO på nettstedet ditt for å øke trafikken, må du sørge for at nettstedet ditt er kodet godt. Si at du bruker primært JavaScript for innholdet på nettstedet ditt, men du har rotete kode – indeksering vil det være vanskelig for søkemotoredderkopper. Hvis du stoler sterkt på Flash-innhold uten tekstbeskrivelser, kan nettstedet ditt bare bli ignorert av søkemotorene.

Når det gjelder søkemotoroptimalisering, må du huske at innhold alltid er konge. Nøkkelen til å tiltrekke besøkende på siden din er å laste opp så mye unikt, relevant og velskrevet innhold som du kan om ditt spesifikke søkeord. Koblingsbygging fungerer bare hvis du har godt innhold for å sikkerhetskopiere det og få leserne til å komme tilbake for mer.

Ta søkeordene dine og undersøk alle de forskjellige variasjonene og stavefeilene til dem, og inkluder dem i metakodedelen på websiden din. Søkemotorene dechiffrerer metakodene dine og integrerer informasjonen i algoritmene som brukes til å generere søkeresultater. Hvis nettstedet ditt for eksempel handler om skuddbriller, kan du sette «shot glasses» i metatagen din, men også inkludere «shot glases» og «shotglasses».

Hvis du gjør en innsats i søkemotoroptimalisering, bør hver side på nettstedet ditt inneholde metabeskrivelseskoder. Disse taggene er verdt tiden det tar, fordi de vil tilby et lite sammendrag av hva siden innebærer, enten på nettstedet ditt eller i søkemotorresultatene. Hold metakodene enkle og av høy kvalitet. Jo bedre kvaliteten og effektiviteten til beskrivelseskodene dine, jo mer sannsynlig er det at folk faktisk besøker nettstedet ditt, selv når konkurransen din rangerer høyere enn deg på søkeordets resultatside for søkemotorer.

Vær variert i siden titlene på nettstedet ditt, men ikke for lang. Målretting over 70 tegn vil begynne å minske vekten på siden eller området. Hold titlene kondensert og flette et bredt utvalg av søkeord og fraser blant dem. Hver enkelt side vil legge sin egen vekt til det generelle søket.

Legg pengene dine i reklame med for eksempel adbrite eller adwords. Det vil hjelpe deg med trafikken din og også SEO, og det er en stor velsignelse for de som går etter gjør-det-selv SEO. Annonsører er spesialister på økende antall treff. Googles eget annonseringsnettsted kan bringe inn mange seere.

Forsikre deg om at hvert bilde på nettstedet ditt har den beskrivende «alt» -koden. Det er den beste måten å optimalisere SEO-verdien for den siden. Formålet med disse kodene er å erstatte bilder, hvis seeren velger å ikke se dem. Du vil sørge for at søkemotorene leser så vel som indekserer alt-koder, dette vil forbedre siderangeringen.

Forstår du hvorfor du bør unngå de magiske bønnene og slangeoljen der ute? Disse tipsene ovenfor har nettopp forklart deg at å tjene høyere sideplassering og bedre generelle rangeringer handler om catering til markedet og motoren. Du trenger ikke magi til dette. Du trenger bare å bruke tipsene ovenfor.

Nettstedet Ditt Kan Rangeres Høyere